Agenda

No current events.

Fotohoek

Odilia op internet!

Koningspaar 2016 bekend PDF Afdrukken E-mail
maandag, 21 september 2015 00:00

Op zaterdag 19 september werd er eerst begonnen met een gezellige fietstocht. Natuurlijk kwamen we toen ook een terrasje tegen waar iedereen dankbaar gebruik van maakte. (Behalve de jeugdleden dus die moeten nog het een en ander leren de komende jaren;))! 

Vervolgens was het tijd voor de bbq en werd er nog gezellig nageborreld tot in de late uurtjes.

Op zondag 20 september hebben we eerst de heilige mis bijgewoond om vervolgens bij Odiliahome te kunnen gaan genieten van een heerlijke brunch. 

Na de brunch was het tijd om de "oude" koning en koning thuis op te gaan halen. John en Hilde bedankt voor jullie gastvrijheid en voor jullie inzet het afgelopen seizoen! 

Bij het koningspaar thuis werd er teruggekeken op afgelopen jaar en werd onze Knuppel van het jaar bekend gemaakt. Dit is deze keer Thomas Wilmsen geworden, omdat die wilde gaan trommen op een schuttersfeest maar helemaal geen trom bij zich had! Gelukkig kon hij de trom van iemand anders lenen en had lang niet iedereen gemerkt dat hij genomineerd was. Maar Thomas, alsnog gefeliiciteerd!

Nadat we met het koningspaar teruggegaan zijn naar Odiliahome kon de strijd om de koningstitels voor het jaar 2016 losbarsten. 

Na een spannende strijd wist Timo Meulen de vogel voor de jeugd eraf te schieten. Er was hier nog even twijfel over omdat de vogel door Timo helemaal losgeschoten was, maar niet omlaag viel. Maar na een deskundige beslissing van de buksmeesters werd Timo de terechte winnaar! 

Vervolgens waren de dames aan de beurt. Hier werd Inge Donkers de zeer gelukkige winnares.

Ten slotte was het de beurt aan de mannen. Na een zenuwslopende en zeer spannende wedstrijd werd Axel van Nieuwenhoven hier de grote winnaar.

Axel en Inge hadden vooraf al afgesproken dat ze als koningspaar mee zouden lopen als Axel zou winnen. Dat Inge zich ook nog tot koningin schoot was dan ook een perfecte uitslag die niemand van tevoren verwacht had.

Gefeliciteerd allemaal en op naar volgend jaar!! Viva Odilia!