Agenda

No current events.

Fotohoek

Odilia op internet!

St. Odilia Ospeldijk - Lid worden
Lid worden? PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 22 december 2011 11:14

Lijkt het jou leuk om lid te worden van onze vereniging?
Dat KAN! Bij ons kun je het volgende: 

Spelen bij de drumband?
De drumband staat onder leiding van onze gediplomeerde instructeur Jo Corstjens,
Wil je bij onze drumband, dan krijg je eerst les waarna je vervolgens mee kan spelen in de drumband zelf! Onze wekelijkse repetitie vind plaats op dinsdagavond vanaf 20.00 uur.
Vooraf deze tijd krijgen onze jeugdleden individueel les. Op het moment hebben wij maar liefst 12 jeugdleden! Dus lijkt het jou leuk om eens te komen kijken, kom dan gerust een langs!
Ben je al wat ouder, of kun je al trommelen? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Voor meer informatie zie: Interesse in Muziekles

 

Interesse in schieten?

Onze ervaren buksmeesters zorgen ervoor dat alle jeugdleden en volwassenen weten hoe ze met de buksen om moeten gaan, zodat veiligheid voor iedereen gegarandeerd word. 
Onze buksmeesters zorgen ervoor dat iedereen uitgelegd wordt hoe zij op de bölkes moeten schieten, zodat iedereen klaargestoomd wordt om mee te kunnen schieten tijdens de luchtbukscompetitie en tijdens de schuttersfeesten.

Ieder jaar vindt er in de herfst/winter een luchtbukscompetitie plaats. 
Tijdens deze competitie strijden de (jeugd)leden tegen elkaar om leuke prijzen. Na enkele competitierondes wordt er gekeken wie er nog in de race zitten. De overgebleven leden gaan de wedstrijd uitschieten (dit noemen wij kavelen). Na het kavelen blijft er uiteindelijk 1 winnaar over bij de volwassenen en 1 bij de jeugd.

Ieder jaar vanaf April tot en met September vinden ’s zaterdags onze schietoefeningen plaats met de grote buks (behalve als er een individuele bekerwedstrijd gepland staat op de zondag erna). 
De jeugd mag dan ook met de luchtbuksen blijven oefenen en zodra ze groot genoeg zijn, mogen ze dit combineren met het schieten met de grote buks. Op schuttersfeesten schieten we in zestallen (en soms een drietal). Het eerste zestal is het “beste” zestal, daarna volgt het 2e, etc. Hoe vaker men oefent en hoe beter men schiet hoe hoger het zestal waarin ze geplaatst worden. 
In de periode mei t/m september zijn 5 schuttersfeesten en de eerste zondag van juli vindt het OLS plaats. Alle leden dienen ieder schuttersfeest aanwezig te zijn om zo de beste resultaten te behalen.

Lijkt het jou leuk om te schieten bij onze schutterij? Kom dan eens kijken op de zaterdag! Dit geldt natuurlijk voor de jeugdigen en voor de ouderen.
We zitten nu in de winter periode en dan wordt er bij ons niet geschoten. Wil je nu toch wat meer informatie, loop dan eens binnen bij één van onze repetitie avonden op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur.
Voor meer informatie zie: Interesse in Schieten

 

Of? Misschien alle twee?
....
Dit kan nutuur ook! Kom gewoon eens gezellig langs bij één van onze bijeenkomsten, of kijk op bovenstaande twee pagina's.