Agenda

No current events.

Fotohoek

Odilia op internet!

Wie is er Online?

We hebben 42 gasten online
Dorpsschieten 2016 PDF Afdrukken E-mail
donderdag, 23 juni 2016 14:32

Op zondag 24 juli zal ons jaarlijkse Dorpsschieten plaatsvinden.

We hebben besloten om dit jaar weer als vanouds iedereen de mogelijkheid te geven om in drietallen, zestallen of persoonlijk mee te schieten. Dus vorm een team en zorg dat je erbij bent! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent deze activiteit via https://www.facebook.com/events/1099058886826688/. Geef hier ook aan dat je aanwezig bent en deel dit evenement met jouw vrienden!

Velen van jullie zullen ook bekend zijn met de Fancy Fair die wij jaren geleden altijd organiseerden. In het kader van ons 60-jarig jubileum hebben wij besloten om 2 geliefde activiteiten van de Fancy Fair terug te laten keren, namelijk Vlegelhangen en een wedstrijd Houtzagen. Durf jij na al die jaren afwezigheid toch weer de strijd aan te gaan bij deze activiteiten? Wij dagen jullie, jong en oud, uit om gezellig mee te komen strijden. 

Ook zal er net als ieder jaar een loterij plaatsvinden waar leuke prijzen te winnen zijn!

Aanvang 13:30 uur
Odiliahome
Zwarteboordweg 5
Ospeldijk

Dorpsschieten 2016 

 
Koningspaar 2016 bekend PDF Afdrukken E-mail
maandag, 21 september 2015 00:00

Op zaterdag 19 september werd er eerst begonnen met een gezellige fietstocht. Natuurlijk kwamen we toen ook een terrasje tegen waar iedereen dankbaar gebruik van maakte. (Behalve de jeugdleden dus die moeten nog het een en ander leren de komende jaren;))! 

Vervolgens was het tijd voor de bbq en werd er nog gezellig nageborreld tot in de late uurtjes.

Op zondag 20 september hebben we eerst de heilige mis bijgewoond om vervolgens bij Odiliahome te kunnen gaan genieten van een heerlijke brunch. 

Na de brunch was het tijd om de "oude" koning en koning thuis op te gaan halen. John en Hilde bedankt voor jullie gastvrijheid en voor jullie inzet het afgelopen seizoen! 

Bij het koningspaar thuis werd er teruggekeken op afgelopen jaar en werd onze Knuppel van het jaar bekend gemaakt. Dit is deze keer Thomas Wilmsen geworden, omdat die wilde gaan trommen op een schuttersfeest maar helemaal geen trom bij zich had! Gelukkig kon hij de trom van iemand anders lenen en had lang niet iedereen gemerkt dat hij genomineerd was. Maar Thomas, alsnog gefeliiciteerd!

Nadat we met het koningspaar teruggegaan zijn naar Odiliahome kon de strijd om de koningstitels voor het jaar 2016 losbarsten. 

Na een spannende strijd wist Timo Meulen de vogel voor de jeugd eraf te schieten. Er was hier nog even twijfel over omdat de vogel door Timo helemaal losgeschoten was, maar niet omlaag viel. Maar na een deskundige beslissing van de buksmeesters werd Timo de terechte winnaar! 

Vervolgens waren de dames aan de beurt. Hier werd Inge Donkers de zeer gelukkige winnares.

Ten slotte was het de beurt aan de mannen. Na een zenuwslopende en zeer spannende wedstrijd werd Axel van Nieuwenhoven hier de grote winnaar.

Axel en Inge hadden vooraf al afgesproken dat ze als koningspaar mee zouden lopen als Axel zou winnen. Dat Inge zich ook nog tot koningin schoot was dan ook een perfecte uitslag die niemand van tevoren verwacht had.

Gefeliciteerd allemaal en op naar volgend jaar!! Viva Odilia!

 
Koningspaar 2015 bekend! PDF Afdrukken E-mail
maandag, 22 september 2014 19:14

Op zaterdag 20 augustus werd er gestart met een fietstocht. Vervolgens was er gezorgd voor een heerlijke bbq waarmee dag 1 van het feestweekend afgesloten werd.

Op zondag 21 september zijn we eerst gestart met het bijwonen van de heilige mis. Vervolgens was er gezorgd voor een heerlijke brunch. Daarna was het tijd om de "oude" koning en koningin Wil en Lizette Klompen thuis op te gaan halen. Bij de koning thuis werd de kluppel van het jaar award uitgereikt. Deze werd gewonnen door Henk van Houte die maar liefst 4 keer genomineerd was. Bij terugkomst bij Odiliahome werd er een jubilaris in het zonnetje gezet. Ad van Hoof is alweer 40 jaar lid van onze vereniging. Een afvaardiging van de schuttersbond EMM was aanwezig om Ad zijn nieuwe speldje en oorkonde uit te reiken. Nadat de jubilaris zijn felicitaties ontvangen had werd er gestart met de schietwedstrijden. Bij de jeugd wist Job van Hulsen zich jeugdkoning te schieten. Mia Janssen werd koningin. John Vermeeren heeft dit jaar bij de mannen het koningsschieten gewonnen, waardoor hij samen met Hilde Vermeeren volgend seizoen onze vereniging zal vertegenwoordigen als Koningspaar. Wij willen alle kluppels, jubilarissen, koningen en koniginnen feliciteren en succes met het verdedigen van deze prijzen in 2015. 


 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.881235571889615.1073741846.223470377666141&;type=1


In dit album zijn een aantal foto's verzameld van het afgelopen weekend. Veel kijkplezier.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>